header banner
Default

Een cruciaal moment voor Cardano: gaat het richting de blauwe zone?


In dit artikel duiken we in het recente koersverloop van cardano (ADA), een blockchain-platform dat opvalt door zijn wetenschappelijke aanpak. Onze analisten deelden onlangs hun vooruitzichten voor ADA in de Premium omgeving van Crypto Insiders.

Mocht je na het lezen van deze analyse vragen hebben of op zoek zijn naar verdere inzichten, nodigen we je uit om voor slechts €1 lid te worden van onze premium omgeving voor een proefperiode van 30 dagen. Hier kun je in contact komen met onze community, analisten en andere investeerders.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een weergave van de inzichten van onze analisten.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Technische analyse cardano (ADA)

VIDEO: BULLISH NIEUWS VOOR CARDANO | $ADA Prijsverwachting & Analyse 🤯🤯
Corné Marchand

Een gloednieuwe evaluatie van ADA van het Crypto Insiders team werd onlangs gedeeld in de Premium omgeving. Hierin deelden zij hun volgende verwachtingen:

“We blijven ADA strak in de gaten houden, We wachten specifiek op de voltooiing van de innerwave ABC Elliott Wave patroon. Ondanks de stijgende trendlijn, lijkt het erop dat onze analyse een aanstaande neerwaartse beweging toont.

Deze voorspelde neerwaartse beweging zou ADA naar de blauwe steunzone kunnen brengen, welke tussen de $0,17 en $0,19 ligt. Deze zone is enorm belangrijk, aangezien de koers hier een keuze moet maken welke kant we op gaan.

Wordt het een hervatting van de opwaartse trend of een mogelijke verdere terugval? Alert blijven op deze ontwikkelingen is essentieel voor het anticiperen op de volgende grote bewegingen van ADA.”

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/a3hGxNcv/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO: How Long Till Total Cardano ADA In Circulation?
Crypto Crow

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

VIDEO: INSANE Cardano Prediction! From Pennies To POWERHOUSE!
Crypto Capital Venture

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: Stephanie Krause

Last Updated: 1698464882

Views: 655

Rating: 4.7 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stephanie Krause

Birthday: 1911-07-17

Address: 3101 Donna Hollow Suite 192, Robertfort, NC 31162

Phone: +3964302107961208

Job: Veterinarian

Hobby: Wine Tasting, Billiards, Yoga, Stargazing, Tennis, Playing Piano, Hiking

Introduction: My name is Stephanie Krause, I am a resolved, forthright, welcoming, audacious, capable, Precious, treasured person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.