header banner
Default

Wat zijn de meest vooruitzichtelijke cryptocurrencies voor 2023?


Dit artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden


De cryptocurrency markt kreeg enkele zware klappen te verwerken in 2022, waarbij talrijke spraakmakende platformen in het zand beten en niets dan teleurstelling in hun kielzog achterlieten. We mogen natuurlijk de hoop niet opgeven en hoewel het van cruciaal belang is om de lessen die we uit het verleden hebben geleerd toe te passen, moeten we onze ogen op de weg voor ons richten en uitkijken naar een mogelijk veel mooier 2023 voor crypto. 

In dit artikel, gaan we dieper in op 6 mogelijk veelbelovende munten om je te informeren over crypto die mogelijk potentie hebben in 2023. 

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Metacade (MCADE) – Spant de kroon als beste algemene platform

VIDEO: Should You Invest In Crypto In 2023?
Jake Gordon Crypto

De MCADE token is de eigen token van een ongelooflijk nieuw platform die op de metaverse verschijnt, onder de naam Metacade : een revolutionaire virtuele speelhal hub. 

Het belooft om een op de community gericht project te bieden waar gebruikers – zowel spelers als crypto enthousiastelingen – in de rij zullen staan om toegang te krijgen tot een groeiend aanbod aan fantastische games terwijl ze daarnaast de voordelen zullen genieten van deel uit te maken van een toegewijde omgeving die zich concentreert op het maken van de volgende generatie titels in de gaming industrie.

Om zijn community vanaf de start te ondersteunen, nodigt Metacade zijn gebruikers uit om deel te nemen aan het platform op alle niveaus, door het potentieel om beloningen te krijgen voor hun acties te verhogen. Door recensies te schrijven, discussies op te starten, play-to-earn titels uit te proberen – en zelfs te helpen bij de testfase van aankomende games – hebben gebruikers een sterk assortiment aan mogelijkheden om MCADE tokens binnen te rijven.

Metacade mikt niet alleen op gebruikers, maar ook op het verleiden van game ontwikkelaars om hun rangen te vervoegen door een vernieuwend create-to-earn mechanisme dat Metagrants heet. Dit is een vorm van financiering voor games op Metacade, waar rechtstreeks voor gestemd wordt door de Metacade community.

Door de wensen en noden van een gaming publiek aan te pakken en hun rechtstreekse input en feedback te krijgen, schept Metacade een fascinerend en duurzaam model om zijn speelhal te vullen met games die de community echt wil spelen. 

Stel je een stroom aan door de spelers gesteunde titels voor met daarin community-geleide functies. De mogelijkheden zijn in ieder geval verbluffend en een ware vernieuwing voor Web3 gaming terwijl het de toekomst tegemoet gaat.

Met zijn presale reeds op volle snelheid, is het mogelijk een idee om je in te lezen over dit project.

>>> Schrijf je hier in voor de presale van Metacade <<<

Advertisement

Bitcoin (BTC) is tot nu toe gekelderd in 2022  

VIDEO: 🚨 Top 3 Crypto To Buy In September 2023!!!
Thomas Kralow

De lopende discussie over hoeveel Bitcoin nu eigenlijk echt waard is, werd nog intenser in de loop van 2022. De BTC token is de meest bekende en de meest waardevolle van alle cryptocurrencies, wat het een kanshebber maakt om de beste crypto te zijn, maar Bitcoin maakte een hels jaar door waarbij de waarde aanzienlijk in prijs daalde. De grote vraag is echter of deze neerwaartse trend zich zal doorzetten. 

Sommige mensen zien Bitcoin als de beste crypto om te kopen tegen het eind van 2022, omdat het wel eens een echt koopje zou kunnen zijn met deze koers. Maar aan de andere kant denken anderen dat de munt nog verder zou kunnen zakken en stellen in vraag of deze crypto voldoende intrinsieke waarde heeft om weer helemaal op te klimmen tot de vorige highs van boven de $60,000. Een aantal analisten ging zelfs zo ver om te beweren dat Bitcoin helemaal tot een nulwaarde zou kunnen dalen. Het is een nogal een allegaartje.

De enorm vluchtige prijsgeschiedenis van Bitcoin op vandaag, toont ons hoe veel mensen grote winsten hebben geboekt met deze token, terwijl anderen enorme sommen hebben verloren. Het blijft nog afwachten of 2023 het moment is waarop het opnieuw aan waarde zal winnen of niet, maar het ziet er in ieder geval naar uit dat er een hele interessante periode zit aan te komen.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Ethereum (ETH) beleefde The Merge, maar ten koste van wat?

VIDEO: NEW Top 5 Cryptos to Invest into 2024
Brian Jung

De tweede op de lijst van deze crypto munten, Ethereum, draait op de Ethereum blockchain en was in de voorbije maanden regelmatig in het crypto nieuws aanwezig, omwille van de grote upgrade die ze doorvoerden, onder de naam The Merge, waarbij sommigen speculeren dat dit de versnelling kan inzetten naar een schitterende toekomst, door de munt duurzamer te maken. 

The Merge omvat het omtoveren van deze gevestigde blockchain naar een meer energie-efficiënt proof-of-stake model, dat zijn energie consumptie vermindert met meer dan 99%. De financiers van Ethereum geloven dat die verbetering het geheel ook meer schaalbaar heeft gemaakt en dat de bruikbaarheid het in de toekomst waardevoller zou kunnen maken dan Bitcoin.

Ethereum heeft echter geleden in 2022, net als de meeste grote cryptos, en verloor meer dan de helft van zijn waarde. Of zijn potentieel als energie-efficiënte smart contract oplossing zou kunnen weerspiegeld worden in zijn waarde is nog voer voor discussies – omdat velen zich afvragen of misschien niet voldoende mensen echt begrijpen wat Ethereum doet, maar 2023 zal het zeker uitwijzen.

🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining Advertentie Rollman Mining

Shiba Inu (SHIB) begint zijn avontuur in de metaverse

VIDEO: Bitcoin or Altcoins in 2023? 🚀
Altcoin Daily

Shiba Inu (SHIB) heeft altijd voor verdeelde meningen gezorgd, sinds het voor het eerst werd gelanceerd in 2021. Als meme coin was Shiba Inu onderhevig aan grote spot door sommigen maar werd door anderen weer de hemel ingeprezen, alhoewel uiteindelijk het gebrek aan een duidelijk en praktisch nut zijn vooruitgang heeft beperkt. Ondanks alles, wordt Shiba Inu nog steeds een Dogecoin killer genoemd en heeft het enkele hevige prijsstijgingen gezien sinds de lancering.

Deze crypto zal bijna zeker nog meer volatiliteit vertonen in de toekomst, omdat aanhangers van deze coin en de investeerders die op zoek gaan naar snelle winst van plan zijn om geld in de munt te investeren. Of Shiba Inu op de lange termijn echt een waarde heeft is de vraag die Shiba Inu blijft overschaduwen, met een prijsstelling die sterk afhankelijk is van verhalen in de media over whales en het wisselvallige gemoed van investeerders.

The Shiberse, een versie van de metaverse waar kleine Shibas leven, kan van deze munt mogelijk één van de betere cryptocurrencies maken om aan te kopen bij de overgang naar 2023. Er zijn geen details bekend, maar het ziet er naar uit dat dit concept het model van de groeiende play-to-earn games trend volgt, met tal van meeslepende functies, ontworpen om waarde toe te voegen aan het ecosysteem.

Dogecoin (DOGE) leidde tot het meme coin genre

VIDEO: 📚 Investeren in cryptocurrencies voor beginners - uitleg 2023
CryptoCoinTalk

Eén van de meest controversiële digitale currencies, Dogecoin, bestaat al sinds 2013, met periodes van snelle groei, zij aan zij met duizelingwekkende prijsdalingen. Het was begonnen als een grapje voor insiders en was bedoeld om een satire te maken op cryptocurrency, maar het groeide daarentegen uit tot een volledig nieuw genre – de meme coin, met tal van voor- en tegenstanders in zijn kielzog.

Het is niet moeilijk om te zien dat DOGE de inspiratie was voor een grootse community van toegewijde fans, inclusief beroemdheden – maar om de groei aan te houden, is er nood aan een sterkere strategie om nieuwe gronden aan te boren en nieuwe investeerders aan te trekken. In termen van bruikbaarheid, zijn DOGE transacties inderdaad sneller dan Bitcoin, maar het algemene sentiment is nog steeds dat deze crypto onvoldoende biedt om boven de massa uit te stijgen.

Net als tokens, is de prijs van DOGE grotendeels gebaseerd op marktsentiment en kan die enorm schommelen, wat het een gevaarlijk mes maakt dat aan twee kanten snijdt. Analisten hebben een verdeelde mening over het potentieel succes van dit project in het komende jaar, maar het blijft er hoe dan ook één om in de gaten te houden in de loop van 2023.

Cardano (ADA) wordt slimmer met nieuwe contracten en apps

VIDEO: Onze 100X ALTCOINS voor de volgende BULLRUN
DoopieCash - Traden & Investeren

De ADA token is de eigen currency van het Cardano netwerk en wordt nu meegeteld bij de grootste cryptocurrencies die de proof-of-stake methode hanteren. De token is beschikbaar sinds 2017, en maakt gebruikt van een consensus mechanisme om zijn actieve token houders te belonen.

Alhoewel de vraag naar de ADA token niet zo groot was als men had gehoopt, heeft de algemene marktrichting een belangrijke rol gespeeld in de ontwaarding van de munt.

Toekomstige vooruitzichten hangen dan weer af van de snelheid waarmee Cardano het aantal smart contracts voor gedecentraliseerde financiële projecten en andere toepassingen  op zijn netwerk kan verhogen. Met een breed scala aan mogelijke toepassingen in een groeiende sector, is het makkelijk om te begrijpen waarom Cardano op deze lijst staat als één van de beste crypto’s om aan te kopen voor het einde van 2022.

Conclusie

VIDEO: 3 CRYPTOCURRENCY ALTCOINS DIE JOU MILJONAIR KUNNEN MAKEN IN 2024
Corné Marchand

Ondanks een moeizaam 2022 zijn er nog steeds tal van originele en uiterst creatieve nieuwe projecten zoals Metacade die opstaan uit het puin.

Door de details van dichtbij te bekijken wordt duidelijk dat Metacade interessant kan zijn, omwille van zijn duidelijk omschreven en veelzijdige bruikbaarheid en een intrigerend community-gebaseerd ontwikkelingsmodel ter ondersteuning van de toekomstige lancering.

Omdat Metacade zich baseert op gaming in de metaverse, is een lange levensduur mogelijk, door één van de grootste groeimarkten aan te boren die klaar zijn om in 2023 en later door te breken.

De presale is onlangs begonnen. De bèta presale biedt 125 MCADE tokens aan voor 1 USDT. Met slechts 9 fases in totaal, en een prijsstelling die stijgt bij elke fase – de laatste fase biedt slechts 50 MCADE voor 1 USDT.

Schrijf je hier in voor de presale van Metacade.


Dit artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden

Sources


Article information

Author: Caitlin Mcfarland

Last Updated: 1698249002

Views: 824

Rating: 4.6 / 5 (97 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Caitlin Mcfarland

Birthday: 1993-08-18

Address: 98139 Wilkinson Unions, East David, CT 47319

Phone: +3770335288869190

Job: Article Writer

Hobby: Knitting, Sailing, Fishing, Puzzle Solving, Billiards, Golf, Cycling

Introduction: My name is Caitlin Mcfarland, I am a exquisite, vibrant, strong-willed, talented, multicolored, lively, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.