header banner
Default

SkyBridge Capital is enthralled with Solana and Bitcoin


De oprichter van SkyBridge Capital, Anthony Scaramucci, is lyrisch Bitcoin en één specifieke rivaal van Ethereum. Op dit moment kan het dan natuurlijk alleen maar over Solana gaan. In een nieuw interview met Bloomberg Television zegt Scaramucci dat oktober 2023 de beste maand was tot nu toe voor SkyBridge Capital en dat is dus vanwege Bitcoin, maar ook vooral dankzij de sterke prestaties van Solana.

Uptober doet zijn werk

De maand oktober is voor de industrie meestal een goede maand en dat blijkt ook nu weer voor SkyBridge Capital. “We zijn op de goede weg nu. De maand oktober is waarschijnlijk de beste maand in de geschiedenis van SkyBridge geweest. Veel daarvan is Bitcoin, een klein deel is tech en een deel is van een nieuwere economie”, aldus Scaramucci.

“We bezitten een hoop Solana. Ik denk dat Solana deze maand alleen al met 70 procent is gestegen. Dit is wederom het bewijs dat het in de investeringswereld goed is om te blijven zitten en overtuiging te houden. Luister niet naar de verandering van de muziek door de dag heen, maar houdt een focus op de lange termijn”, zo adviseert Scaramucci.

Verder is SkyBridge Capital bezig om een flink geldbedrag van FTX terug te krijgen. SkyBridge investeerder in het beursplatform en claimt nu dat die investering onder valse voorwendselen is gebeurd.

Dat lijkt onbetwistbaar waar, maar de vraag is natuurlijk of er wel voldoende geld is voor alle mensen die gefraudeerd zijn door FTX.

Bitcoin vecht met nieuwe weerstand

Inmiddels is duidelijk dat Bitcoin in gevecht is met een nieuwe weerstand. We zijn na maanden van relatief stabiele koersen weer stevig boven de 30.000 dollar uitgebroken, maar nu lijkt het overkomen van de 34.000 dollar een lastige horde.

Nadat we eerder deze week boven de 35.000 dollar kwamen, is de koers inmiddels weer teruggezakt tot het huidige niveau van 34.445 dollar.

Als gevolg daarvan staat de Bitcoin koers vandaag op een daling van 2,52 procent. Solana doet het met een daling van 8,51 procent nog slechter.

Voor de afgelopen zeven dagen blijft er met Solana echter een plus van 18,63 procent op de borden staan. Wat dat betreft hoeven ze zich daar geen zorgen te maken.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Craig Wright

Last Updated: 1700414762

Views: 738

Rating: 3.9 / 5 (117 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Craig Wright

Birthday: 2008-05-26

Address: 76882 Duncan Rapid Suite 697, Jamesville, OR 89391

Phone: +3656099499885235

Job: Architect

Hobby: Stargazing, Fencing, Singing, Animation, Yoga, Cooking, Cross-Stitching

Introduction: My name is Craig Wright, I am a receptive, clever, Precious, persistent, bold, artistic, dear person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.